Sevens is een 20-jarige artiest uit Hasselt, België. Hij uit zich door te zingen, te schrijven, te producen en instrumenten te bespelen. Kortom, hij is een allround artiest met veel capaciteiten. Zijn homebase is R&B / Soul, al geeft hij er wel zijn eigen unieke twist aan.

Sevens tourde door België en Nederland, onder anderen als voorprogramma van zangeres Nona, en wist op die manier duizenden nieuwe fans te overwinnen. Terecht, want live is zijn geluid vergelijkbaar met de opnames, die een mooie vibe met soepele soulvolle zang bevatten. De jonge zanger kan met zijn chille beats een nice urban feel creëren. Daarnaast kan hij met zijn akoestische uitvoeringen intimiteit in zijn set brengen.

In navolging van zijn single ‘You’ uit maart 2020, komt bij vanavond met zijn nieuwste single ‘Redefine’. “Het nummer ‘Redefine’ gaat over het feit dat je liefde een nieuwe naam geeft voor jouw partner”, aldus Sevens over de single, “In zijn/haar verleden is de persoon gekwetst geweest en slecht behandelt door de vorige partners. Dit heeft tot gevolg dat hij/zij het moeilijk heeft met zichzelf te geven voor iemand nieuw, omdat er trust issues zijn en hij/zij zichzelf wilt beschermen.

Sinds hij zijn producer Anders ontmoette, is de muziek van Sevens opvallend vooruitgegaan. Anders kreeg erkenning voor zijn collab met Bhavi. Hun liedje ‘Visa’ ging viraal en op dit moment is Anders een van de bekendste producers van België. Sevens en Anders vormen een dynamisch duo, en hun verbeelding lijktzich niet te begrenzen.

Het lied is een soort van liefdesbrief waarin je je partner probeert te overtuigen van jouw intenties. Het draait erom dat je liefde gaat herdefiniëren, zodat jouw partner terug een nieuwe, positieve kijk krijgt op liefde. Afgelopen week is de single eenmalig te horen geweest op de radio, maar voor je dit geweldige nummer kunt beluisteren via de bekende streamingsdiensten, heeft Maxazine voor jullie reeds de online primeur om de single 10 keer achtereen te kunnen draaien. Ja, zo lekker is ‘ie.

Deel: