Optredens en concerten van vele artiesten zijn de komende weken geannuleerd.  Zanger Alain Clark komt met een mooi initiatief. Op Instagram gaat de zanger dagelijks een Live-sessie geven met een collega-artiest, vanuit zijn huis. Alain zegt: ”velen die leven van muziek worden geraakt door corona. Maar aan het eind hebben we altijd elkaar. We kunnen samen muziek maken zolang we geen risico vormen.”
Zaterdag 14 maart was de eerste Live –sessie van Alain Clark. Zijn gast was zanger/rapper/songwriter Glen Faria. Ruim een half uur lang konden de mensen via Instagram Live genieten van een leuk gesprek tussen beide zangers. Er werd ook veel muziek gemaakt: ieder zong 2 liedjes en samen 1 nummer, waarbij zij zichzelf begeleidde op gitaar of piano. Het was prachtig.

Dagelijks is Alain Clark aan het eind van de ochtend te zien en te horen op Instagram met iedere dag een andere gast. Heb je de Live –sessie gemist dan is het nog 24 uur terug te bekijken. Deze mooie muzikale bijdrage is te vinden vinden op Alain Clark’s Instagram account:

https://www.instagram.com/alainclark/

Deel: