Vanavond vanaf 19:30 spelen de bands DeWolff en The Grand East een concert in de Muziekgieterij, Maastricht. Niet alleen culturele instellingen, zoals de Muziekgieterij, worden getroffen door de situatie rondom het Corona-virus, maar ook de artiesten en hun crew. En natuurlijk de fans!

De bands DeWolff en in hun voorprogramma The Grand East, hebben hun Europese tour door deze omstandigheden moeten staken en ze hebben beide bands bereid gevonden om een concert vanuit de Muziekgieterij te geven via een livestream. Die livestream is natuurlijk eenhart onder de riem voor de vele fans van de bands, maar natuurlijk ook voor alle muziekliefhebbers in Nederland en erbuiten. Laten we hopen op een vervolg, dat meer bands een live-stream concert geven in deze weken.

Voor nu: Geniet van The Grand East en DeWolff!

Deel: