Niemand minder dan Morcheeba is vandaag bekend gemaakt als headliner van het Brussels Summer Festival, dat van 19 tot en met 23 augustus zal worden georganiseerd. Ook Lomepal, Therapie TAXI en Bon Entendeur zijn vandaag reeds bekend gemaakt.

In 2018 kondigden originele Morcheeba-leden Skye Edwards en Ross Godfrey hun comeback aan. Na ‘Blaze Away’ – de negende studio-plaat die verscheen op 1 juni 2018 – volgde een zeer succesvolle wereldtournee langs de zalen en festivals, die twee jaren duurde. Nu krijgen de Belgische Morcheeba-fans een extra kans om de unieke combinatie van Downtempo, Trip Hop, Rhythm and Blues, Rock, Folk Rock, Dub Reggae en Pop live mee te maken. 13 maart aanstaande staat Morcheeba ook al in Brussel voor een optreden. Dan speelt de band in La Madeleine in de hoofdstad. Dat optreden is al enige tijd uitverkocht.

In Brussel zal de band komen met nieuw werk, maar ook met de geëikte klassiekers als ‘Otherwise’, ’Trigger Hippie’, ‘The Sea’ en ‘Rome wasn’t built in a day’.

Deel: