Alicia Keys is terug. En hoe! Het muziekicoon met 15 GRAMMY-prijzen op haar naam kondigde gisteren haar nieuwe album ‘ALICIA’ aan met release voorzien op 20 maart bij Sony Music, en haar langverwachte terugkeer naar de podia met haar ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’. Op vrijdag 12 juni staat Alicia Keys voor het eerst sinds 2013 opnieuw in het Sportpaleis.

De ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’ belooft iedere avond een bijzondere multimediale en artistieke beleving te worden. Keys zal haar nieuwe muziek brengen, maar ook haar klassiekers – van ‘No One’ tot ‘If I Ain’t Got You’ en ‘Girl on Fire’ – zullen zeker niet ontbreken. Het wordt een meditatie over de liefde en het leven, één groot feest, barstend van de aanstekelijke energie dat enkel live muziek kan teweegbrengen.

Het zevende studioalbum van de vijftienvoudig Grammy-winnares. ‘ALICIA’ is vanaf vrijdag 24 januari te reserveren. Onlangs bracht de superster de derde single van haar nieuwe album uit, ‘Underdog’. Eerder verschenen al de hitsingles ‘Time Machine’ en ‘Show Me Love’.

2020 belooft een topjaar te worden voor Alicia Keys. Naast haar album, verschijnt op dinsdag 31 maart haar autobiografie ‘More Myself’. Ook kondigde Alicia aan dat ze deze zomer op wereldtour gaat door Europa en Noord-Amerika. Op zondag 26 januari presenteert Alicia Keys bovendien voor de tweede keer de jaarlijkse Grammy Awards Show vanuit Los Angeles en op 12 juni staat ze dus in Antwerpen.

Deel: