Iedereen kent ze wel: de kneiters van hits ‘Stiekem Gedanst’, ‘Net Als In De Film’ en ‘Zoveel Te Doen’. Toontje Lager, onder de bezielende leiding van zanger Erik Mesie, was begin jaren ’80 één van de populairste bands in het Nederlandstalig genre. De band is terug en viert dat met een integrale uitvoering van het album ‘Er op of Er onder’, bekend van de hits ‘Net Als in de Film’, ‘Ben Jij Ook Zo Bang’ en ‘Lente in Twente’. Maar natuurlijk komen ook al die andere hits voorbij zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’, ‘In gedachten’, ‘Het doet pijn’ en het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik Mesie uit 1986.

Op vrijdag 10 januari staat Toontje Lager in Effenaar in Eindhoven. Wil jij kaarten winnen voor deze show? Like dan Maxazine Brabant en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. *

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: