The Bootleg Beach Boys (IRL) in februari voor 6 shows naar Benelux
De gelouwerde Ierse tributeband The Bootleg Beach Boys brengt in februari 2020 hun succesvolle eerbetoon aan California’s beroemdste band voor zes shows terug naar de Benelux.

The Bootleg Beach Boys brengen een zonovergoten selectie van de harmonieuze west coast songs, waarmee ze de geest van de 1960’s American Dream volledig terughalen. De show wordt ondersteund met historisch foto- en filmmateriaal van de originele band. Surffavorieten als Surfin’ Safari en Surfer Girl, autorockers als Fun Fun Fun, natuurlijk klassiekers als God Only Knows, Good Vibrations en Help Me Rhonda, maar daarnaast ook meer cult favorieten van Pet Sounds en Smile.

Ze klinken identiek aan The Beach Boys en ze zien er ook nog eens exact uit als The Beach Boys: The Bootleg Beach Boys zorgen voor een memorabele avond en een prachtig eerbetoon aan veertig jaar Beach Boys.

Dinsdag 18.02.2020 | Theater Flora, Delft
Woensdag 19.02.2020 | Theater De Willem, Papendrecht
Donderdag 20.02.2020 | P60, Amstelveen
Vrijdag 21.02.2020 | Schouwburg Hengelo
Zaterdag 22.02.2020 | CC Asse, Asse (BE)
Zondag 23.02.2020 | The Pocket, Katwijk

Deel: