Het vijfdaagse strandfestival Balaton Sound heeft de eerste artiesten bekendgemaakt voor de 2020-editie. Tussen 8 en 12 juli staan Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo en meer aan de oevers van het Hongaarse Balatonmeer. Woensdag 11 december om 12:00 uur start de verkoop met een 72-uurs Early Bird actie.

Onder de eerste namen zijn enkele van ’s werelds grootste artiesten te vinden. Headliners Martin Garrix en Kygo zijn oude bekenden van het festival. De aangekondigde Noorweegse dj Matoma werkte eerder samen met The Vamps en voegt zich bij Don Diablo, Jonas Blue en Robin Schulz. Ook Vini Vici, Blastoys, ZHU en Modestep live zijn bevestigd. Het kleurrijke concept Elrow is net als afgelopen jaar weer aanwezig met een eigen stage. 8-12 juli nodigen zij onder andere Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante en Danny Tenaglia uit.

Met de unieke locatie aan het Balatonmeer en de ongeëvenaarde VIP-ervaring is Balaton Sound één van de populairste elektronische muziekfestivals van Europa. In 2019 werden liefst 172.000 bezoekers geteld. De vele VIP areas zijn in Hollywood thema en bieden een plek aan massages, een make-up lounges en exclusieve pop-up party’s.

Deel: