Alexis Ffrench heeft grote ambities. Deze uitzonderlijke pianist en componist die opleidingen volgde aan de Purcell School, the Guildhall School of Music and Drama en the Royal Academy heeft de drang om onze wereld in moeilijke tijden vreugde te brengen. Op 21 april 2020 komt hij ter gelegenheid van zijn nog te verschijnen album ‘Dreamland’ naar TivoliVredenburg, Utrecht.

Toen Alexis nog maar een kleuter was vertoonde hij al symptomen van een muzikaal wonderkind. Op zijn vierde begon hij te spelen op de eettafel, omdat hij thuis geen piano had. Hij kende muziek voordat hij het geleerd kreeg. Zijn ouders realiseerden al snel dat Alexis alles kon naspelen op gehoor. Ffrench is op Spotify een enorm succes: een klassieke muzikant met meer dan 100 miljoen streams.
Alexis nieuwe album ‘Dreamland’ wordt verwacht in maart 2020.

Deel: