Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ultimate Eagles in De Bosuil.

Concerttip zondag 8 december: Ultimate Eagles in De Bosuil

De beste Eagles-ervaring keert terug met hun ‘History World Tour’. Een avond vol met de grootste hits. Geen enkele show ter wereld reconstrueert de muziek van de American Legends met zoveel nauwkeurigheid en eerbied als de Ultimate Eagles, en meer dan 10.000.000 online media-views is het niet zo gek dat ze internationaal zo populair zijn. Ze worden ook niet voor niks: The World’s Greatest Eagles show genoemd.

De zes heren van de Ultimate Eagles zijn muzikanten die hun instrument als geen ander weten te beheersen. Het geluid van de Ultimate Eagles komt zo ongelooflijk dicht in de buurt van de originele Eagles, dat je jezelf soms zal afvragen of het echt wel een tribute band is. Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren ’70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles. Een optreden is één groot hoogtepunt, met als klap op de vuurpijl de megahit ‘Hotel California’. Ieder concert van de Ultimate Eagles bij De Bosuil is stijf uitverkocht en is de sfeer fan-tas-tisch!

Deel: