Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kensington in de Ziggo Dome.

Concerttip vrijdag 6 december: Kensington in de Ziggo Dome

Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019 keert Kensington terug naar de Ziggo Dome! Sinds 2015 verkocht Kensington maar liefst tienmaal de Ziggo Dome uit. Met het succesalbum ‘Control’ maakte Kensington een zegetocht door het Nederlandse muzieklandschap. De band ontving De Popprijs 2017, verschillende 3FM Awards en MTV Awards. Met al hun successen mag Kensington zich met recht de grootste band van Nederland noemen.

Let op: 6 december wordt er grote verkeersdrukte verwacht in het gebied rondom de Ziggo Dome vanwege gelijktijdige evenementen in de Ziggo Dome, AFAS Live en Johan Cruyff ArenA. We adviseren je op tijd te vertrekken en rekening te houden met een langere reistijd. Wegens het gelijktijdige evenement in de Johan Cruijf ArenA is het niet mogelijk om in P1 te parkeren.

Deel: