Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 6 december 2019.

Als je pas net binnen bent na een helse tocht door mistbanken met zicht van minder dan 3 meter, dan heb je het verdiend even lekker te gaan zitten en gewoon die koptelefoon op je pannekoek te persen. Glaasje Glühwein erbij en je avond kan niet meer stuk! Je vindt nieuwe tracks van onder andere Clouseau, UB40, Prince, OMD en heel veel andere lekker meebrulwerk. De adventsgedachte kickt langzaam in en dan kan het wel zo zijn dat: “Zalig zijn de armen van geest, want hunner is het Koninkrijk der hemelen”, zolang je maar Spotify hebt is er verder niets om je over in de stress te dippen. Dus: luisteren, omdat het nog kan.
Lala Salama !

Deel: