Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Analogues in Kunstmin Schouwburg.

Concerttip woensdag 4 december: The Analogues in Kunstmin Schouwburg

In 1965 stopten The Beatles met optreden, naar verluidt omdat ze nauwelijks nog boven het gegil van het publiek uit konden komen. Gelukkig toeren The Analogues de laatste jaren langs uitverkochte zalen met sensationeel goede integrale vertolkingen van albums van de Beatles, de ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘The White Album’. Zelfs in het hol van de leeuw, in Liverpool, pakten zij de fans in.

Voor dit seizoen staat ‘Let It Be: Abbey Road’ op de rol, het laatste album van The Beatles dat volledig in de studio werd opgenomen en dat door hen dus nooit live voor publiek is gespeeld. Voor deze perfecte live-uitvoering roepen The Analogues de hulp in van strijkers en blazers en beschikken ze over een unieke verzameling vintage-instrumenten, het ‘reizende Beatles-Museum’. Alles dus voor de perfecte Beatlessound tenslotte en die benaderen ze ‘beangstigend goed’.

Deel: