Het wachten wordt beloont! Na eerst 2 singles (‘Burning Bridges’ en ‘One Second’) uitgebracht te hebben, kondigt Napalm Records nu het nieuwe album aan van symphonsiche hard rock / metal band Delain: ‘Apocalypse & Chill’. Het album bevat een opwindende mix van heavy rock en metal invloeden en markeert een nieuw hoofstuk in hun almaar evoluerende catalogus.

‘Apocalypse & Chill’ verschijnt op 7 februari en snijdt thema’s aan over onheilspellende toekomst beelden en menselijke tekortkomingen en is daarmee hun meest heftige en gedurfde plaat tot nu toe. De luisteraar wordt geboeid door heavy riffs, zware synth partijen en georchestreerde songs aangevuld met de buitengewone zang van de Zwolse Charlotte Wessels. Daarnaast zullen de nieuwe invloeden verbazen. De brede sound op ‘Apocalypse & Chill’ varieert van catchy rock tot elektronische metal en breekt met alle clichés, zonder de herkenbare Delain sound te verliezen.

Delain over ‘Apocalypse & Chill’: “We think this ‘Apocalypse & Chill’ will surprise our listeners. It is heavy with new influences and we’re really curious to find out how our audience will respond to that.”

TRACK LIST:
One Second
We Had Everything
Chemical Redemption
Burning Bridges
Vengeance
To Live Is To Die
Let’s Dance
Creatures
Ghost House Heart
Masters Of Destiny
Legions Of The Lost
The Greatest Escape
Combustion

Deel: