US Singer-songwriter Hannah Aldridge geeft op 23 november een huiskamerconcert in de Hutten in Bergeijk. Muziek zit Hannah Aldridge in de genen. Ze is de dochter van songwriter en studioproducer Walt Aldridge en is afkomstig uit Muscle Shoals, de legendarische plaats in Alabama met de gelijknamige studio’s waar tal van beroemde artiesten hun werk lieten opnemen van Rolling Stones tot en met Percy Sledge. Haar optredens zijn bijzonder energiek en met haar doorleefde stemgeluid neemt ze je mee langs sfeervolle ballads en slepende southern countryrock. Ze wordt vergezeld door Gus Sjödin gitarist van de Zweedse band Jetbone.

Recent kwam haar album ‘Gold Rush’ uit. Het album bereikte de prestigieuze Americana Music Association Charts. Pa Aldridge, die aanvankelijk eigenlijk een toekomst zag als klassiek pianiste voor zijn dochter, kan trots zijn op haar prestaties.

Deel: