Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 1 november 2019.

Deze week is de Spotify Playlist van Maxazine weer een waar feest, en je kan de lijst lekker laten knallen. Zo vliegen deze week onder andere Blondie, Paul Weller, Stray Cats, Rex Orange Coutry en Deerhunter om je oren. We accepteren dus geen enkel excuus meer om nu niet meteen naar die lijst te klikken en je sneller dan een Britse politicus ‘Brexit’ kan zeggen, op onze lijst te abonneren, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen. Speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: