Breng je grote muzikale talenten als Tiësto en Mabel bij elkaar, dan is het onvermijdelijk dat daar iets hemels uit voort komt. Voor hun gezamenlijke single ‘God Is A Dancer’, die deze week is uitgekomen, neemt de 23-jarige Engelse zangeres (met Zweedse roots) de zang voor haar rekening.

TiëstoMabel bracht eerder dit jaar ‘Don’t Call Me Up’ en ‘Mad Love’ al uit, afkomstig van haar album ‘High Expectations’. Het is voor Tiësto de volgende spannende release in een succesvolle lijst van samenwerkingen, waarbij hij op de meest recente – ‘Ritual’ – met Jonas Blue en Rita Ora de handen ineen sloeg.

 

 

 

De Bredanaar, die naast zijn vele optredens wereldwijd ook nog regelmatig in Las Vegas dienst doet als resident dj in nachtclub Hakkasan, staat op 17 oktober tijdens ADE in Club Air voor zijn eigen evenement. De line-up hiervoor is nog niet bekend, maar met zijn adressenboekje in het achterhoofd, kan het niet anders dan een succes worden. Daarnaast is hij op 17 en 18 oktober met het Metropole Orkest te bewonderen in de Ziggo Dome tijdens Tomorrow Land indoor én treedt hij dat weekend op in de Johan Cruijff Arena op zaterdag 19 oktober.

Deel: