Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Stahlzeit in De Effenaar.

Concerttip vrijdag 20 september: Stahlzeit in De Effenaar

Mocht je plannen hebben om een Rammstein tribute band te beginnen; doe maar niet! Beter dan Stahlzeit wordt het niet. De gelijkenis tussen frontman Heli Reißenweber en Till Lindemann is niet alleen verbluffend, ook alle songs naderen Rammstein perfectie tot op de nanometer. ‘Feuerfrei’, ‘Mutter’ en ‘Bück Dich’, ze komen allemaal voorbij, met vuurwerk, confetti, enge maskers en nog veel meer rocktheater van de bovenste plank. Je zit geramd deze avond.

Deel: