Afgelopen vrijdag 13 september stond Ahoy in Rotterdam weer in het teken van het jaarlijks terugkerende ‘Sterren van Holland. Tijdens een schitterende avond met confetti en spectaculaire rookeffecten gingen nagenoeg 10.000 feestende feestneuzen richting het podium, om dit keer samen met Stef Ekkel, Django Wagner, Tim Douwsma, John de Bever, Kafke, Wesly Bronkhorst, Frans Bauer, Alex, John west en DJ Coenio weer volledig uit hun dak te gaan.

Het uitverkochte Sterren van Holland festival barstte wederom uit zijn voegen tijdens deze editie. Een jaarlijks terugkerend evenement was ook nu weer voorzien van een geweldige line-up van topartiesten in een giga feestarena met een schitterend decor. Rond half zes stond er al een flinke rij binnen in de hal te trappelen voor de hekken. Het feest Sterren van Holland kon beginnen en zou duren tot 1 uur in de nacht.

De Kampense volkszanger Stef Ekkel mocht het spits afbijten van de avond vol Hollandse hits. Met zijn klassiekers zoals ‘De Woonboot’ en ‘Liever te dik in de kist’ werd Ahoy Rotterdam lekker opgewarmd voor een mooie, maar vooral muzikale zomeravond. Na Ekkel was het de beurt aan de altijd gezellige Django Wagner, die er zoals altijd een groot feest van wist te maken in de Rotterdamse Ahoy. Het dak werd er af geblazen door de sympathieke zanger en het was voor de liefhebber dan ook een geweldige avond.

De presentatie van deze avond was in handen van DJ Coenio. Hij had het druk, aangezien hij ook tussendoor zijn muziek draaide en het publiek in een blijvende feeststemming bracht. En bij een feest, zoals een feest behoort te zijn, was er ook voor deze avond weer flink uitgepakt.

Zoals elk jaar is er met succes hard gewerkt door de organisatie van Sterren van Holland, die ook dit jaar alles uit de kast had gehaald voor een groots evenement, waar veel liefhebbers van het Nederlandse levenslied elk jaar weer naar uitkijken. Een succesformule met veel feestvreugde, confetti en een geweldige line-up.

In de zaal van het voormalige sportpaleis waren veel fans aanwezig die zich in vol ornaat hadden uitgedost met sjaaltjes en t-shirts van hun helden. Zij hadden dan ook de avond van hun leven en zongen uit volle borst mee. Er kan teruggekeken worden op een schitterende avond met de Sterren van Holland en we gaan er dan ook vanuit dat het festival dan ook volgend jaar weer zal terugkeren naar Rotterdam.

Foto’s (c) Sander vd Berg

Deel: