Op 10 november verandert BLØF de Grote Zaal van De Oosterpoort in een zee van deinende en meezingende bezoekers. De sympathieke Zeeuwse rockers hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat er in Nederland te bereiken valt: bijna veertig Top-40-hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome én een eigen festival.

Toch klinkt het viertal anno nu gretiger dan ooit en ook aan inspiratie is er geen gebrek. Het succes bewijst dat BLØF nog steeds veel mensen weet te raken. De band verkocht eerder een tweetal theatershows in het voorjaar van 2020 uit. Daar hoef je nu niet op te wachten, want BLØF komt in november met een clubshow terug naar De Oosterpoort!

Van langzame start tot enorme acceleratie
BLØF werd opgericht in 1992, maar het zou tot 1998 duren voor het grote publiek na Liefs uit Londen de band omarmt om vervolgens nooit meer los te laten. Sindsdien gaat elke single en langspeelplaat steevast als een komeet door de charts. Zo’n 15 albums heeft de band nu op haar palmares en op een uitzondering na eindigen die allemaal op de hoogste positie van de Album Top 100 en kunnen de mannen om de haverklap een nieuwe platina-plaat in hun galerij ophangen.

BLØF staat op zondag 10 november in De Oosterpoort in Groningen.

Deel: