De voorpret kan echt beginnen. Het programma van festival PopMonument 2019 in Bergen op Zoom is helemaal compleet en ook het blokkenschema is gepresenteerd. De laatste toevoegingen aan het affiche zijn: Mortier, Robin Kester, Nouveau VĂ©lo, Nele Needs A Holiday, Polly & Bruce en Verdampt Live. PopMonument is dit jaar op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Bekijk hier het blokkenschema.

Tijdens PopMonument ontdek je Bergen op Zoom op een manier zoals je de stad nog nooit gezien hebt. Verspreid over zeventien erfgoedlocaties vinden ruim veertig optredens plaats. Eerder werden al grote namen als Novastar, Bazart, Ian Siegal, Magnapop en MEROL bevestigd. Tijdens PopMonument vormen zij het middelpunt van belangstelling en kunnen bezoekers in een intieme setting op bijzondere plekken van deze muziek genieten. Er zijn dagtickets en combi-tickets voor het festival verkrijgbaar via de website van PopMonument. Monumentale locaties waar optredens plaatsvinden zijn o.a. het Oude Stadhuis, Synagoge, Gertrudiskerk, Theater De Maagd en het Markiezenhof.

Het puzzelen kan beginnen; het blokkenschema van PopMonument is gepresenteerd. Hierin is ook het middagprogramma op de zaterdag meegenomen. Voor kids is er PopMonument Junior en er is ook een Vinylmarkt bij platenzaak De Waterput.

Deel: