Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: HÆLOS in TivoliVredenburg.

Concerttip donderdag 29 augustus: HÆLOS in TivoliVredenburg

De Engelse band HÆLOS zorgde drie jaar geleden met hun debuutalbum ‘Full Circle’ eigenhandig voor een herwaardering van de triphop. Ninetiesinvloeden als Portishead en Massive Attack zijn hoorbaar, maar tegelijkertijd klinkt het viertal net zo nu als pakweg The XX. Want het is niet alleen maar donker trippen bij HÆLOS, ze draaien hun hand ook niet om voor een catchy refreintje. Begin mei verscheen HÆLOS’ tweede album ‘Any Random Kindess’, waarvan de single ‘Buried In The Sand’ is (zeker in de tien minuten durende Lindstrøm & Prins Thomas-remix) hypnotiserend lekker is!

Deel: