Niemand minder dan Honne betrad op zondag de mainstage bij het Sziget festival. Hun muziek, met meeslepende beats en zuivere stemmen klonk heerlijk in het zonnetje. Voor sommige mensen was de show misschien saai te noemen, omdat er geen visueel spektakel was. Voor de echte muziekliefhebber is er geen grote show nodig en auditief was dit optreden een streling voor het gehoor.

Uit Jamaica overgevlogen naar Budapest gaf Proteje een fantastisch optreden op de Hongaarse Mastercard stage. Een reggae-optreden in de avond was een mooie afwisseling tussen de al die techno en house, die je vanaf de andere plekken op het eiland kon horen. Proteje bracht een goede berg energie mee en heel de tent bewoog relaxed mee op de muziek. ZIjn hit ‘Who knows’ was de klapper van het optreden en heel het publiek zong mee.

Post Malone was ook één van de grote namen op het Sziget festival 2019. Met zijn kenmerkende tatoeage ‘Always Tired’ onder zijn oogleden sloot hij de main stage op de Sziget zondag af. Er was heel veel publiek afgekomen op het optreden van de rapper. De Amerikaan opende met ‘Too Young’, een van zijn minder bekende nummers. De bekendere nummers werden echter door het publiek van voor tot achter meegezongen. Het vuurwerk en het enthousiaste publiek maakten deze show helemaal af. Een gedenkwaardig optreden.

Deel: