In 2020 brengt de beroemde The NoSleep Podcast zijn liveshow voor het eerst vanuit Amerika naar Europa. Op 18 januari is de podcast live te beleven in De Duif in Amsterdam. Kaartverkoop voor deze show is direct gestart via Ticketmaster.

The NoSleep Podcast, opgericht in 2011, is de meest beluisterde horror-storytellingpodcast in de wereld. Met meer dan 130 miljoen downloads, en counting, transformeert het getalenteerde team van stemacteurs, producers, editors en componisten elke aflevering krachtige horrorverhalen in een meeslepende audio-ervaring.

Met drie succesvolle landelijke tournees door Amerika tussen 2017 en 2019 is de podcast meer dan klaar om de boeiende liveshow naar het Europese publiek te brengen. Elke uitvoering bevat verhalen die nog nooit eerder te horen zijn geweest via de podcast. Met een indrukwekkende muzikale score en meeslepende geluidseffecten, neemt het The NoSleep-team je mee in de angst die schuilt in de donkere uren wanneer je je ogen niet durft te sluiten.

Sluit je aan bij David Cummings, Jessica McEvoy, David Ault en Erika Sanderson als zij originele horrorverhalen spelen, vergezeld van een livescore uitgevoerd door Brandon Boone. Na bijna twee uur griezelen laat The NoSleep het publiek achter voor wat ongetwijfeld een slapeloze nacht wordt.

Deel: