PopMonument in het Kunsten in de Monumentenweekend, het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Ook dit jaar verrast PopMonument op een innovatieve wijze met programma en locaties. Dit door de historische plekken en monumenten in Bergen op Zoom met bijbehorend verhaal te combineren met een line-up van bekende artiesten en onbekender (lokaal) talent. We starten de 5e editie van PopMonument op vrijdagavond 13 september met een openingsconcert in Gebouw-T. Op zaterdag 14 september barst het festival echt los. In de middag een gratis programma voor kids (PopMonument Junior), de vinylmarkt en onze PopMonument expedities (alternatieve routes door de stad) met als thema’s ‘Plekken van Plezier’ en ‘Slag om de Schelde’. In de avond een breed muziekprogramma met o.a. Bazart, Novastar, Mozes and the Firstborn en Ian Siegal.

Deel: