Met de Russian Village Boys is het Everyday party, everyday dance! From Russia St. Petersburg met liefde voor the Netherlands! Dit ravende hardbass collectief is zelfs zo verkikkerd op ons landje dat ze zich Russian Dutch voelen. Next level Gopnik! De comrads worden ingevlogen voor een tour door Nederland en eindigen in Heerlen tijdens een nacht vol Slav Squats en gekkigheid. Zet je snelle planga op, trek je adidas tracksuit aan en … Putindabass, spring in de pit!

Russian Village Boys

Deze ‘Electronic rave music gang from Russia’ haalt haar inspiratie uit 30 jaar Nederlandse dancemuziek en mixt rave, gabber en hardbass-invloeden met een mengelmoes van Russische & Engelse vocalen tot een ongeëvenaarde energieke mix.
De ode ‘Love Netherlands’ werd massaal door de reaguurders van Dumpert én Mr. Polska opgemerkt waarna de samenwerkingen ‘Adidas’ en in een later stadium ‘Lost in Amsterdam’ verschenen. Megahit ‘Cyka Blya’ met DJ Blyatman vergaart miljoenen plays op spotify en ook het album ‘Russian Dutch’ bevat pareltjes als ‘Putindabass’ ft. Rät N FriKk en het losjes op 2 Brothers on the 4th Floor geinspireerde ‘My Cake’.

Live gaat het er net zo wild aan toe met de Russian Village Boys. Voordat je het weet sta je in je tracksuit Slav Squats te doen op een ADHD mix van house, rave, hardstyle, hardcore, trap en D&B. Comrads, welcome to the village! Russian Village Boys komen op 03 november 2019 naar het Patronaat in Haarlem.

Deel: