Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: José González in het Zuiderparktheater.

Concerttip maandag 5 augustus: José González in het Zuiderparktheater

José González wist het publiek over de hele wereld te betoveren met zijn krachtige en intieme songs. Hij staat bekend om zijn zachte, peinzende stem en zachte akoestische melodieën die hij begeleidt met zijn akoestisch gitaar. Zijn muziek is betoverend, in de lijn van Nick Drake, Eliott Smith en Red House Painters. González is een meester in het weven van diepe songs, met vele lagen waarin je voor je het weet bent meegezogen.

Deel: