Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: CKY in 013.

Concerttip woensdag 31 juli: CKY in 013

CKY a.k.a Camp Kill Yourself komt met hun anarchistische en schorre punk en hardrock naar 013. Ze vinden hun oorsprong binnen de skate-punk cultuur en stonden bekend om hun hard-partying lifestyle zowel on- als off stage. De groep scoorde hits met nummers als ’96 Quite Bitter Beings’, ‘Flesh Into Gear’ en ‘Escape From Hellview’. Het was een aantal jaren stil rondom CKY totdat er nieuw leven ingeblazen werd met ‘The Phoenix’ in 2017. Chad I Ginsburg, de gitarist en zanger stapt op het laatste album in zijn rol als frontman, co-oprichter Jess Margera bespeelt de drums en Matt Deis neemt de rol van bassist op zich. In 2019 brachten ze de 4-tracks tellende EP ‘Too Precious To Kill’ uit. Verwacht een ontvlambare en rauwe performance in 013!

Voor het concerten zijn nog enkele kaarten te koop.

Deel: