Na een jaar ondergedoken te zijn geweest in hun Parijse studio, komt Caravan Palace weer tevoorschijn met gloednieuw materiaal, ‘Miracle’. Een electro track gemaakt van aanstekelijke grooves, die een verandering in hun stijl markeert en een voorproefje geeft van hun nieuwe album dat in augustus 2019 zal verschijnen.

Miracle’ is het verwachte vervolg op hun album uit 2015. De muzikale virtuositeit van de band, gecombineerd met energie en levensvreugde, is echt duidelijk zichtbaar tijdens indrukwekkende tournees en optredens op Coachella, Glastonbury, Les Vieilles Charrues, Rock en Seine, Bestival, Boomtown & Paleo Festival.

Deze klassiek geschoolde jazzmuzikanten brengen een grote liefdesverklaring aan het adres van het genre electroswing: een mix van jaren ’20 tot ’40 jazz, swing, big band en stevige house en elektro beats. De invloeden van deze onvervalste brok energie rekken zich uit van Django Reinhardt tot Daft Punk.

Caravan Palace staat op 13 februari in Doornroosje in Nijmegen.

Deel: