Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 12 juli 2019.

Deze week zijn nieuw in de Maxazine Music Playlist op Spotify onder andere tracks van artiesten die dezer dagen op het Bospop en het North Sea Jazz Festival staan,en natuurlijk de mooiste nieuwe releases van deze week. Onder andere Toto, The Specials, Living Colur, Richard Ashcroft, Tower of Power en SonnSwaga zullen komende week je oren verwenne .  Snel dus naar Spotify om de lijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: