Vandaag zijn de eerste namen bekendgemaakt voor Night of the Proms in Antwerpen op vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019. Niemand minder dan Maxi Jazz (van Faithless), John Miles en Natalie Choquette maken hun opwachting in het Sportpaleis. Meer namen worden later bekendgemaakt. Bart Peeters fungeert dit jaar als presentator van Night of the Proms.

Frontman Faithless
Maxi Jazz, wereldberoemd geworden als frontman van Faithless, is voor het eerst te gast op Night of the Proms. Faithless was één van de allergrootste dance-acts in de jaren ‘90 en veroverde wereldwijd de charts met ‘Insomnia’ (1996), ‘God Is A DJ’ (1998) en ‘We Come 1’ (2001).

Talk of the Proms Natalie Choquette
Wie erbij was in 1999, herinnert het zich nog levendig: die knotsgekke sopraan die aan een tafeltje op het podium een fles wijn ontkurkte, gorgelde in de maat van Puccini’s ‘Nessun Dorma’ en daarna de spaghettislierten in haar keel liet zakken. Na 20 jaar terug mee op tournee!

Night of the Proms in Antwerpen
Vrijdag 22 & zaterdag 23 november 2019
Sportpaleis Antwerpen
Met o.a. Maxi Jazz (van Faithless), John Miles, Natalie Choquette, Bart Peeters, het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. Alexandra Arrieche en koor Fine Fleur. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Deel: