Het is alweer tien jaar geleden dat de Engelse indierockband White Lies hun debuutalbum To Lose My Life… uitbracht, daarom speelt de band dit album integraal tijdens deze show. Met de bijbehorende hits To Lose My Life en Farewell To The Fairground zette het trio zichzelf stevig op de kaart tussen collega’s als Interpol en Editors. In de loop der tijd evolueerden ze naar een andere sound: minder Joy Division-doom, meer poppy optimisme. Het nieuw album Five (2019) bevat alles wat White Lies zo goed maakt: eightiessynths, rockgitaren, meezingrefreinen, bombastisch als het kan, ingetogen als het moet.

De nummers op To Lose My Life:
Death / To Lose My Life / A Place to Hide / Fifty on Our Foreheads / Unfinished Business / E.S.T. / From the Stars / Farewell to the Fairground / Nothing to Give / The Price of Love

White Lies komen op 24 november naar de Muziekgieterij in Maastricht. De ticketverkoop start vrijdag 14 juni om 10:00 uur.

Deel: