Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 07 juni 2019.

Deze week zijn nieuw in de Maxazine Music Playlist op Spotify onder andere vette tracks van Pinkpop artiesten zoals San Holo, Syml, Krezip en Hippo Campus. Een track van de herenigde Fatal Flowers, die de Nederlandse clubs nog één keer onveilig gaan maken, mag uiteraard niet ontbreken. Daarnaast de nieuwe single van de Nederlandse rock revelatie Knight Area en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Snel dus naar Spotify om de lijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor jou gecureerd door de redactie van Maxazine; jouw nummer één muziekportal!

Deel: