Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wild Romance in P60.

Concerttip vrijdag 7 juni: Wild Romance in P60

De legendarische band Wild Romance van vaderlandse rockiconen Herman Brood en Dany Lademacher is weer op tour! Met onmiskenbare hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ werden Nederland, Duitsland en België met speels gemak veroverd. En ook Amerika ging spontaan overstag, getuige de ‘Absolute National USA Break Out’ status die ‘Saturday Night’ ten deel viel.

In 2012 werd de band nieuw leven ingeblazen. Drummer Jan ‘t Hoen benadrukt: ‘Ondertussen zijn we veel meer dan alleen een tributeband. Deze tour kun je genieten van nieuwe songs en natuurlijk ook van alle legendarische Herman Brood hits. Met hun nieuwe album ‘NO TIME’ hebben de heren een retestrakke plaat afgeleverd.

Deel: