Patricia van Haastrecht is een Nederlandse musicalactrice en zangeres. In seizoen 2018–2019 bereikte ze de finale van The Voice Of Holland. Of ze nu tweede of derde werd is niet bekend geworden. Maar ze werd in ieder geval geroemd vanwege haar geweldige verschijning, zangstem en -kwaliteiten.

Duizendpoot Patricia
Patricia is vaak te vinden op het toneel. Theater en musicals vindt ze geweldig, maar de ambitieuze Van Haastrecht wilde meer en schreef zich in voor The Voice Of Holland. Bij haar blind audition zong ze zo’n gloedvolle versie van Rise Up (Andra Day) dat ze alle coaches omver blies. Met Waylon als coach bereikte ze de finale zelfs! Op 3 oktober brengt Patricia samen met haar band haar favoriete popsongs en nummers die ze zong in The Voice, waaronder natuurlijk Rise Up. Hopelijk laat ze ook wat horen van haar verborgen talent: jodelen!

Patricia van Haastrecht komt op donderdag 3 oktober naar De Oosterpoort.

Deel: