Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Rondé in 013.

Concerttip donderdag 16 mei: Rondé in 013

In 2014 zette RONDÉ zichzelf op de kaart met het uitbrengen van hun single ‘Run’. De Utrechtse indiepopband wist vervolgens met nummers als ‘Why Do You Care’ en ‘Naturally’ hit na hit te scoren. Nu, een aantal jaar later, staan ze met hun nieuwe plaat in onze Jupiler Stage!!

Hun melodieze indiepop bracht frontvrouw Rikki Borgelt en haar mannen naar grote festivals als Lowlands, Concert At Sea en Mysteryland. Daarnaast speelden ze in januari dit jaar voor de tweede keer op Eurosonic Noorderslag! Na hun debuutalbum ‘RONDÉ’, dat verscheen in 2017, staat dit jaar in het teken van een nieuwe plaat. Sinds de release van de single ‘Calling’ kunnen wij eigenlijk niet meer wachten. Aye!!

De support deze avond komt van Haris. In 2015 scoorde hij hits met ‘Impress You’ en ‘Love Me to Pieces’ van zijn debuut-EP ‘Bedroom Sessions’, in 2019 bracht Haris de singles ‘Blind’ en ‘Rihanna’ uit. Vanavond zal hij jullie opwarmen. Rondé is trouwens het Spaanse woord voor ‘samenkomen’, dus zorg dat je erbij bent!

Deel: