Krystl, Rachèl Louise en Elske DeWall zijn drie powervrouwen die hun sporen in de muziek op persoonlijke kracht, talent en door hard werken hebben verdiend. Ze vonden elkaar in hun liefde voor muziek, sterke songs en de serie Nashville. Dat ze alle drie dol zijn op glitters en hoge hakken, dat is mooi voor het plaatje. En dat ze alle drie hun fair share of heartbreak wel gehad hebben de laatste tijd, dat schept zeker een band.
Na een uitverkochte clubtour, met o.a. de grote zaal van Paradiso, volgen in 2018 grote festivals als Concert at SEA en lovende recensies over het debuutalbum ‘Sisters’.

Het jaar werd afgesloten met 42 succesvolle theatershows in het hele land. Daar spelen The BlueBirds een muzikale voorstelling die is opgebouwd uit eigen repertoire, aangevuld met covers van vrouwelijke heldinnen. Geïnspireerd door het album ‘Trio’ (1987) van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brachten The Bluebirds in 2018 hun debuutalbum ‘Sisters’ uit, vol eigentijdse countrypop, vakkundig geproduceerd door JB Meijers. Verwacht eigen nummers, maar ook klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain!

The Bluebirds komen op 10 november naar Doornroosje.

Deel: