De veelzijdige Nederlandse zangeres MAAN, bekend van o.a. de hits ‘Ride It’, ‘Spijt’ en ‘Lief Zoals Je Bent’, toerde eerder door Nederland. Dat MAAN alles kan, heeft zij ruimschoots bewezen. Zo was zij op Bevrijdingsdag Ambassadeur van de Vrijheid 2019 samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt, waarvoor zij door heel Nederland vloog en bij diverse Bevrijdingsfestivals optrad. Daarnaast scoorde de getalenteerde zangeres een hit met onder andere ‘Blijf Bij Mij’ met Ronnie Flex, bereikte de EP ‘Waar Ga Je Heen’ de gouden status, ontving ze de 100% NL Doorbraak Van Het Jaar Award én de 100% NL Zangeres Van Het Jaar Award, gaf ze in 2018 een indrukwekkend Pinkpop optreden en nam ze ook nog eens deel aan Dance, Dance, Dance. Als kers op de taart stond de recente hit ‘Hij Is Van Mij’ met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde het de platina status.

The Voice of Holland

Het succesverhaal van Maan de Steenwinkel leest als een goed boek: na het gymnasium besloot de toen 18-jarige Bergense een tussenjaar te nemen, deed mee met de audities voor The Voice of Holland, werd gecoacht door Marco Borsato, bij wie ze later deze maand op het podium van De Kuip staat, en won de competitie. Sindsdien heeft MAAN meerdere singles en EP’s uitgebracht en is ze een graag geziene gast op zowel televisie als festivals en in poppodia.

MAAN komt op 7 maart terug naar het Paard in Den Haag.

Deel: