In juni gaan we de nacht wegdansen en swingen tot we niet meer kunnen! The Mavericks komen, na een geweldige show in een razendsnel uitverkochte Main Stage afgelopen jaar, terug naar 013 voor een speciale én intieme show. Het verschil met de show van vorig jaar? Nou, ten eerste is het vandaag hartje zomer. En dan komt de muziek van The Mavericks toch wel echt het allerbeste tot zijn recht. Ten tweede, zullen er door het intieme karakter maar een beperkt aantal tickets te koop zijn. En ten derde, ze bestaan 30 jaar!

En om dat te vieren komt de band met een speciale set: “As many of you know, 2019 marks the 30th year of The Mavericks since it’s inception in 1989! We’ve mentioned it in a few of our shows this year, but we are excited to announce a proper 30th anniversary tour which will highlight music made from every album and every incarnation. The live show will be a bit different from what you may have seen in the past. We think you’re going to love it!”

The Mavericks staan op donderdag 13 juni in 013 in Tilburg.

Deel: