Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor The Wild Romance in De Effenaar in Eindhoven op 14 april. The Wild Romance was een van de meest besproken bands van 2018. Dat kwam natuurlijk door de documentaire ‘Buying The Band’ waarin de oude begeleidingsband van Herman Brood werd gevolgd toen ze weer bij elkaar kwamen met hulp van zakenman Jan ’t Hoen. Maar wat er daarna gebeurde was niet minder opvallend: de band verkocht menig zaal (waaronder de Blue Collar in Eindhoven) met gemak uit met een show die dampte alsof ze nooit van het podium waren verdwenen. Als iets duidelijk werd, was wel dat oudgedienden Dany Lademacher en David Hollestelle samen met een aantal jonge honden het heilige vuur nog niet hadden verloren. En dat lieten ze ook horen op hun nieuwe album ‘No Time’, dat lovende recensies kreeg in onder andere Soundz en Music Maker. Eind 2018 was de band weer op de vaderlandse televisie, in het prachtige eerbetoon aan Herman Brood ‘Unknown Brood’. Deze avond wordt het dus ouderwets rocken op alle oude hits van The Wild Romance, maar ook op hun nieuwere werk.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

 

Deel: