Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Wilson & Wakeman in Melkweg Amsterdam op 5 april. Meteen na hun succesvolle akoestische shows zijn Wilson & Wakeman de studio ingedoken om een deel van de ontstane on stage chemie vast te leggen. Dit resulteerde in een volledig sessiealbum getiteld ‘Stripped’, dat op 11 januari 2019 is verschenen. Zanger en gitarist Wilson wordt begeleid door zanger, pianist én gitarist Adam Wakeman, en samen spelen zij niet alleen een selectie songs van eigen albums, maar ook van artiesten met wie zij in het verleden samengewerkt hebben. En natuurlijk werk van hun albums als duo.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: