Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Indian Askin in de Metropool.

Concerttip zaterdag 16 maart: Indian Askin in de Metropool

Eind januari bracht Indian Askin zijn tweede album uit, en die is om te smullen. Indian Askin heeft sinds de release van ‘Sea Of Ethanol’ niet stil gezeten. Er werd natuurlijk getourd met dat droomdebuut dat onder de arm, en dus kon je de band ook hier zien maar dat is dus al weer een tijdje terug. Sindsdien kwamen er een aantal te gekke singles uit.

Indian Askin heeft inmiddels een patent op goede liedjes die soms rammelen en kraken maar die allemaal wel uiterst vernuftig in elkaar zitten. Indian Askin live in Hengelo, deze band weet hoe je een feestje maakt. Dat klinkt cliché, maar dat doet deze band dus niet. Luister maar en zorg dat je je kaarten op tijd binnen hebt voor deze show in kleine zaal Het Paradijs.

Deel: