De Londense zangeres Nao Jessica Joshua, beter bekend als Nao stond donderdag 7 maart in een uitverkochte grote zaal van Paradiso. Nadat de 31-jarige voor haar ‘Saturn World’ tour in Japan, Canada en Amerika was geweest, begon ze het Europese gedeelte van haar tour in Amsterdam.

Haar vierkoppige band betrad het podium en vanuit achterin de zaal kwam Nao de Paradiso binnen om vervolgens in het midden in de zaal op een podium van een vierkante meter ‘Another Lifetime’ in te zetten. Gekleed in neon oranje en wit stond ze in de spotlight, maakte meteen kennis met het publiek door continue om zich heen iedereen aan te kijken. Er werd direct meegezongen en de sfeer zat er goed in, een heerlijk begin!

De volgende nummers ‘If You Ever’ en ‘Make It Out Alive’ waren lekker swingend en zorgde voor dansende en mee knikkende mensen. Tussendoor deelde ze helium ballonnen uit aan de eerste rij en nodigde ze iedereen uit om met haar mee te gaan op reis. Op jonge leeftijd is ze begonnen met muziek te maken, toen ze D’Angelo’s ‘Brown Sugar’ hoorde heeft ze haar eigen lied ‘Inhale Exhale’ op die bassline geïnspireerd. Een nummer dat het goed deed bij het publiek.

Tijdens de rustige nummers werd er nog wel eens doorheen gepraat. De dansnummers waaronder ‘Firefly’ een samenwerking met Mura Masa deden het iets beter. Haar nieuwste nummer ‘Saturn’ van haar gelijknamige album is een duet met Kwabs, hij was er niet en omdat ze ook geen achtergrondzangers had meegenomen zong ze het lied alleen. Ze zingt zelf voornamelijk hoog, maar vanwege haar grote bereik klonken ook de lage noten erg mooi en werd Kwabs niet gemist.

De avond werd afgesloten met het dansbare ‘Drive and Disconnect’ en toegift ‘Bad Blood’. Nao bruiste van de positieve energie, ze danste het hele podium over, maakte contact met het publiek en had de hele tijd een glimlach op haar gezicht. Het was een hele gezellige avond, ze zei bij het afscheid “tot 2020!” en dan zou ze wel twee avonden kunnen uitverkopen.

Deel: