Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Thunder in De Bosuil op 4 april. Thunder, wie kent ze niet! Ze behoren naast Foreigner en Whitesnake tot beste van de classic rock scene. Vanaf 1989 zijn de mannen al actief en hebben ondertussen 11 albums op hun naam staan. In 1990 brachten ze hun eerste album uit wat meteen leidde tot touren met de grootste namen zoals Aerosmith en Def Leppard. De mannen weten nog steeds hoe ze de liefhebbers moeten interesseren. Het meest recente album was het bewijs dat de band zich nog altijd staande houdt in de rockwereld! De release van hun nieuwste album ‘Please Remain Seated’ was in januari 2019. Ken je Thunder niet maar ben je wel een liefhebber van Led Zeppelin en Thin Lizzy? Dan is Thunder echt een aanrader!

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

 

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: