Grammy Award-winnares Solange heeft vannacht haar nieuwe album ‘When I Get Home’ uitgebracht via Saint Records/Columbia Records. De singer-songwriter en zus van Beyoncé Knowless brengt op ‘When I Get Home’ een ode aan haar thuisstad Houston. Aanstaande zondag treedt Solange op op verschillende plaatsen in die stad.

Het album bevat gastbijdrages van onder meer Earl Sweatshirt, Panda Bear, Tyler the Creator, Gucci Mane, Playboi Carti, Dev Hynes (Blood Orange), Sampha, Pharrell Williams en Raphael Saadiq. Ook zijn er samples te horen van Third Wall’s Debbie Allen, Phylicia Rashad, dichter Pat Parker en Scarface.

‘When I Get Home’ is de opvolger van het veelgeprezen album ‘A Seat at the Table’ uit 2016.

Tracklist:

1. Things I Imagined
2. S McGregor (interlude)
3. Down With The Clique
4. Way To The Show
5. Can I Hold The Mic (interlude)
6. Stay Flo
7. Dreams
8. Nothing Without Intention (interlude)
9. Almeda
10. Time (is)
11. My Skin My Logo
12. We Deal With The Freak’n (intermission)
13. Jerrod
14. Binz
15. Beltway
16. Exit Scott (interlude)
17. Sound Of Rain
18. Not Screwed! (interlude)
19. I’m A Witness

Deel: