Goed nieuws voor de fans! Keane komt weer bij elkaar. De Britse band met wereldhits als Somewhere Only We Know’, Everybody’s Changing’ en ‘This Is The Last Time’ maakt zondag 9 juni haar comeback in Nederland als headliner op de tweede dag van hello festival in Emmen. Een dag eerder valt die eer te beurt aan Amerikaanse rockster Lenny Kravitz.

De Britse band, bestaande uit zanger Tom Chaplin, toetsenist Tim Rice-Oxly, bassist Jesse Quin en drummer Richard Hughes had vanaf hun debuutalbum ‘Hopes and Fears’ uit 2004 veel succes tot hun laatste album ‘Strangeland’ uit 2012. Daarna nam de bang een lange pauze. Tijdens die pauze bracht zanger Tom Chaplin nog wel een solo album uit in 2016: ‘The Wave’. Het leek er even op dat de band uit elkaar was, maar de band werkt nu weer aan een comeback.

Ook de Ierse singer-songwriter Gavin James (‘Tired’, ‘Nervous The Ooh Song’, ‘The Book Of Love’) en Wulf (‘All Things Under The Sun’, ‘Mind Made Up’) zijn toegevoegd aan het festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Gavin James voor de zaterdag en Wulf op de zondag.

Hello festival is op zaterdag 8 en zondag 9 juni in Emmen. Voor tickets en info kijk op hellofestival.nl. Overnachten kan op de, direct naast het terrein gelegen, festivalcamping.

Programma hello festival 2019:

Zaterdag 8 juni: Lenny Kravitz, Daniel Lohues, Milow, BLØF, Gavin James, Kraantje Pappie, De Wolff, VandenBerg’s Moonkings, Joris Linssen & Caramba, Razz en Anemone

Zondag 9 juni: Keane, Little Steven and the Disciples of Soul, Paul Carrack, Lil Kleine Live Show, Golden Earring, Miss Montreal, Midge Ure, Wulf, The Kik Speelt Boudewijn de Groot met Orkest, Daredevils, Fleetwood Mac tribute ‘Rumours’ en The Bowie Collective.

Deel: