Maxazine bestaat 10 jaar! Op 6 maart 2009 plaatsten we het eerste artikel op Maxazine, dat destijds door 3 man werd gemaakt. Nu, 10 jaar later, wordt Maxazine inmiddels door zo’n 150 medewerkers gemaakt en behoren we tot een van de meest toonaangevende muzieksites van Nederland en daarbuiten. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers onze website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews.

Door de jaren heen heeft Maxazine ruim 2500 concerten verslagen, in binnenland, maar ook in het buitenland! In tien jaar tijd waren we aanwezig bij concerten in Nederland, Duitsland, België, Engeland, de Verenigde Staten, Zwitserland en Australië. ook plaatsten we bijna 2000 cd-recensies en hielden we bijna 500 interviews. Ook gingen we samenwerkingen aan. Met festivals en artiesten, en op die manier was Maxazine onder anderen partner van tournee’s van Boris, Matt Bianco, de Dublin Legends (Dublinners) en Albert Hammond. En daarnaast brachten we jullie natuurlijk dagelijks het laatste muzieknieuws (zo’n 12000 nieuwsberichten inmiddels!), verschillende primeurs en lieten we jullie meedelen in de mooiste prijzen. En daar gaan we natuurlijk mee door, en naast dit alles blijven we natuurlijk vernieuwen!

Ook zijn we de afgelopen jaren begonnen met de uitrol van (inmiddels 8) regionale Maxazine-sites. Dit om gerichter te kunnen werken op bepaalde regio’s, zodat we meer aandacht kunnen besteden aan lokale muziek en concerten. En ook dit werd een groot succes! Met in totaal zo’n 150 medewerkers hebben we dat gedaan met liefde en plezier en als het aan ons ligt gaan we daar nog jaren mee door! Maar natuurlijk niet voor onszelf; We doen het voor jullie! Jullie, onze lezers zijn onze grootste succesfactor, en daar willen we jullie voor bedanken!

Om jullie (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Maxazine bestaat 10 jaar, en dat gaan we dus vieren met jullie. En we hopen natuurlijk dat we jullie ook de komende (minimaal) tien jaar gewoon dagelijks kunnen blijven verblijden met muzieknieuws, concertverslagen, interviews, cd recensies en nog veel meer! Dank jullie wel!

 

Deel: