Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Delain in Bibelot.

Concerttip vrijdag 1 maart: Delain in Bibelot

De legendarische symphonische metalband Delain komt naar Dordt! Van volle Main Stage tot een surprise optreden in de Power Stage, Delain heeft een zwak voor Bibelot. Ooit opgericht door Martijn Westerholt als project waarbij hij verscheidene muzikanten uitnodigde. Veel bekende gezichten passeerden, van Marco Hietala tot Liv Kristine. Pas bij de eerste liveshows werd een vaste band gevormd die inmiddels ook Dordtse inbreng kent met Joey de Boer op de drums. De band werkt hard en met resultaat. Vijf albums, tours met Within Temptation, Nightwish, Sabaton en optredens op festivals als Graspop, Download, Wacken en Fortarock. Momenteel werkt Delain aan de opvolger van zijn grootste album ‘Moonbathers’ die in 2019 uitkomt. Get ready to experience a new Delain!

Deel: