Van 24 t/m 26 mei 2019 beleeft Sniester zijn zesde editie in het Popdistrict van de Haagse binnenstad. Wat begon als een wild plan van een groepje bevriende Haagse programmeurs is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk geliefd ontdekfestival aan het begin van de zomer. Vanaf dag 1 is het doel van Sniester om een podium te zijn voor één soort live act: artiesten met een ongrijpbare energie die hun publiek zo weten te raken dat er bij elke show iets bijzonders gebeurt. Dat kunnen gearriveerde namen zijn, maar ook onontdekte parels of opkomend talent. Als er maar iets bijzonders gebeurt. Een festival zonder zelfopgelegde beperkingen en dwars door alle muzikale genres heen. Een festival waar authenticiteit de boventoon voert.

EERSTE NAMEN SNIESTER 2019
De eerste 29 bevestigde acts voor Sniester 2019 zijn:
Jacco Gardner’s Somnium / Daniel Romano / SONS / Tim Knol & Blue Grass Boogiemen / A Giant Dog / EUT / Pig Frenzy / Donna Blue / dirk. / PEUK / Eckhardt And The House / TAPE TOY / Drugdealer / Bad Nerves / Someone / Niko / DADDY LONG LEGS / Het Gezelschap / Banana Savannah / KAUW / Dr. Jordan Institute / The Magic Mumble Jumble / AVA NOVA / Ozma / Supersonic Blues / Cordon Rouge / Dyzack / OBNIII’s / The Yawpers. De komende tijd worden er nog eens ongeveer 30 acts bekendgemaakt.

SNIESTER LOCATIES
Sniester telt komende editie 13 locaties in het Haagse Popdistrict – op en rondom de Grote Markt en in poppodium Paard – waar een enorm arsenaal aan (inter)nationale artiesten hun ziel blootlegt. Deze podia hebben allen hun eigen sfeer en bijzondere beleving: De Poot, De Gekke Geit, Zetaextravaganza, September, De Zwarte Ruiter, The Grey Space, Humanity House, Paard (grote zaal en kleine zaal), Paardcafé, Rootz, Het Kantoor van Bleyenberg en Het Magazijn.

Deel: