Concert at SEA heeft veertien nieuwe namen bekendgemaakt voor het festival. Noel Gallagher’s High Flying Birds, Ilse DeLange, Nielson, Jett Rebel, Kraantje Pappie, Daniël Lohues, Wipneus & Pim, Jeangu Macrooy, Davina Michelle, Novastar, Peer, Bazart, Kovacs en The Partysquad komen ook naar het festival dat gehouden wordt op de Brouwersdam 27, 28 en 29 juni.

Paskal Jakobsen is blij met de veertien nieuwe namen voor de veertiende editie van het festival. “We zijn heel blij dat ook Noel Gallagher naar ons festival komt. Ik verheug me op het moment dat er een Oasis klassieker over de Brouwersdam schalt.” Net als vorig jaar begint het festival al op donderdag en staan daar ondermeer Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver at SEA, Wulf en Nielson op het programma. “We merken dat veel vaste CAS-bezoekers al op donderdag komen dit jaar. Het is leuk om te merken dat CAS echt een driedagenfestival is geworden.”, aldus Paskal Jakobsen.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2019 voor de veertiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

Concert at SEA 2019 Line-Up:
Donderdag: Guus Meeuwis, Golden Earring, Cøver at SEA, Nielson, Wulf
Vrijdag: Nile Rodgers & CHIC, +LIVE+, De Jeugd Van Tegenwoordig, Ilse DeLange, Alvaro Soler, Jett Rebel, Daniël Lohues, Davina Michelle, Kovacs, The Partysquad
Zaterdag: Noel Gallagher’s High Flying Birds, BLØF, Douwe Bob, Kraantje Pappie, Novastar, Bizzey, RONDÉ, Wipneus & Pim, Jeangu Macrooy, Peer, Bazart

Deel: